Wat we doen

Een baby op komst, een communie in het vooruitzicht of gaan jullie trouwen? Bij deze gebeurtenissen valt er veel te regelen, gelukkig kan je voor één van de leukste dingen bij ons terecht.

We ontwerpen graag een uniek concept naar jullie wens. Ook al heb je geen inspiratie, we hebben een ruim aanbod aan voorbeeldjes waaruit je inspiratie kan halen en we denken graag met je mee. We zorgen er ook voor dat de bedankjes en de kaartjes op elkaar afgestemd zijn en komen zo tot een mooi geheel.

Hoe werken we

Ik vind het heel gezellig als je even langs komt om alles te bekijken en te bespreken. Dit is veel persoonlijker en zo kunnen we meteen op dezelfde golflengte komen.

 

We bekijken de ideeën die je zelf hebt rond je kaartje en doopsuiker. En dat ongeveer 3 maanden voor je uitgerekende datum (vroeger mag natuurlijk ook). Zo hebben we nog ruim de tijd om het volledige concept samen te stellen. Een 2 tal maanden voor de geboorte word de bestelling volledig geplaatst, zo heb je nog een ruime keuze en ben je zeker dat jou favoriete artikel niet opeens uitgeput is bij onze leverancier. 

 

Later dan 2 maanden voor de bevallingsdatum? Hiervoor kom je best even langs, dan kijken we wat er nog mogelijk is, we beschikken over een grote stock aan doosjes en potjes waaruit je nog kan kiezen.

De kaartjes

Heb je al een kaartje laten ontwerpen? Of start je helemaal bij het begin?  Wij zullen met veel enthousiasme aan de slag gaan om het kaartje van jouw kleintje te ontwerpen. We hebben een eigen druk atelier, dus de kaartje kunnen meestal nog de dag zelf afgehaald worden. Tenzij je voor een zeer speciale uitvoering kiest dan kan dit wat langer duren.

 

PS: als je al een kaartje hebt, ben je ook zeker welkom bij ons voor de doopsuiker en bedankjes!


Contactformulier


Nog meer realisaties...