Hoe werkt de verzending?

Al onze pakketjes binnen België worden met zorg geleverd door BPOST. U krijgt altijd een track and trace nummer via mail, zodat u het pakketje kunt volgen. Niet ontvangen? Bekijk dan eerst je spam map voor je contact met ons opneemt.

 

Indien u niet thuis bent op moment van de levering, wordt uw pakje 14 dagen bijgehouden voor u in het dichtstbijzijnde postkantoor.

 

De kosten?

Verzending met track-en-trace binnen België: € 7,50

Verzending met track-en-trace tijdens de Kerstperiode: € 8,50

Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 12

 

​Heb je je pakje dringend nodig of wil je de verzendkosten uitsparen?

U kunt het pakketje gratis komen afhalen in de winkel te Middelkerke.

 

Wat moet ik doen indien mijn zending beschadigd is?

Het is altijd aan de ontvanger van de zending om de staat ervan te controleren bij ontvangst en in het geval er transportschade blijkt de volgende handelingen uit te voeren.

 

1. Op de leverbon aftekenen met de opmerking "verpakking pakket beschadigd". Bij elektronisch aftekenen de tekst door de chauffeur laten typen op zijn/haar kastje dewelke hij/zij u aanbied om op af te tekenen.

2. Foto van de schade aan de verpakking nemen (totale verpakking tonen op foto)

3. Foto nemen van het etiket op de verpakking.

4.Stuur ons de foto's, afgetekende leverbon samen met het ordernummer door zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen ten aanzien van de transporteur.

 

Deze handelingen zijn noodzakelijk om te bewijzen dat uzelf geen schade aan het pakket heeft toegebracht. Als bovenstaande handelingen niet worden gevolgd kan de transporteur weigeren om verantwoordelijkheid te nemen. Onze verantwoordelijkheid vervalt wanneer het pakket door verzonden is naar zijn eindbestemming. Dan valt alle verantwoordelijkheid op die transporteur.